fbpx

Пакети

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА ГРУПИ 

Коледа 2021

Възрастни Деца до 12 г.
2 дни полупансион 99 лв. 70 лв.
3 дни полупансион 139 лв. 99 лв.
*Цените са на човек. *Цените са валидни от 23.12.2021 до 26.12.2021 * Пакетната цена включва съответния брой нощувки, закуски, вечери, 2 от които празнични  

Нова година 2021/2021

Възрастни Младежи 13-17 г Деца до 12 г.
3 дни полупансион 249 лв. 190 109 лв.
5 дни полупансион 380 лв. 270 150 лв.
* Цените са на човек * Пакетната цена включва съответния брой нощувки, закуски, вечери, едната от които празнична За резервации: e-mail: daskalov_house@abv.bg моб. тел. 0888844465

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА ГРУПИ Празнични мероприятия

Възрастни Деца до 12 г.
2 дни полупансион 90 лв. 60 лв.
3 дни полупансион 125 лв. 90 лв.
*Цените са на човек. *Цените са валидни от 01.11.2021 до 20.12.2021 * Пакетната цена включва съответния брой нощувки, закуски, вечери
ГРУПОВИ СЪБИТИЯ, ОБУЧЕНИЕ НА ЕКИПИ И ТИЙМ-БИЛДИНГ В ЧЕРВЕНА ЛОКВА

Тази година и ние сме щастливи да споделим, че когато става въпрос за групи и тийм-билдинг, ние надхвърлихме миналогодишния си рекорд. От стартирането на нашата ексклузивна и безплатна услуга за организиране на събития, много международни марки и компании ни се довериха и направиха своето групово събиране при нас.

Ето за какво става дума:
Изграждането на екип обединява хората, като насърчава сътрудничеството и работата в екип взаимодействието. Забавните дейности помагат на хората да се виждат в различна светлина, да им позволяват им да се свързват в различна обстановка и оказват огромно влияние върху работата на всеки служител от тях. Това повишава лоялността на служителите към фирмата , изгражда отлично темпо на работа и е супер добавка за фирмената култура – това е инвестиция, която се възвръща многократно.

Никой не го прави по-добре от екипа на Даскалов хаус § Бунгала

Нашият екип Ние обсъждаме подробно дейности намеренията и изискванията с ръководителя на групата (организатора на събитието) и препоръчваме серия от събития и дейности действия, от които със сигурност ще се получат резултатите, които се търсят и отговарят на бюджета им.
Чрез серия от планирани забавни игри и мотивационни мероприятия и за изграждане на екип, екипите служителите изграждат придобиват умения като комуникация, планиране, решаване на проблеми и разрешаване на конфликти. Бъдете сигурни, че по време на престоя на екипа си, те могат да се съсредоточат върху работата в екип и едновременно с това да отдъхнат, докато ние гарантираме, че всяка дейност се изпълнява безупречно.
Екипите, които разпускат заедно, се държат заедно.
Когато пътувате със семейството, приятелите или големи групи е чудесно да останете под един покрив – това увеличава още повече връзката между хората и увеличава нараства възможността за социализиране. Една от последните ни групи прекара чудесно, когато организирахме тематична вечеря, приготвена от един от нашите звездни готвачи. Те имаха състезание по дегустация на вино, което беше невероятно забавно.
Наслаждавайки се на храната заедно с най-близките си, хората се учат да общуват и да споделят по между си, което улеснява комуникацията с другите.
Нашият звезден готвач умее да ви накара да усетите сладостта от общуването, като при ваше желание може да приготвите и сами храната си.

Ние предлагаме масивни зелени площи, а през лятото и басейн, които са идеалното място за игри, състезания, партита, барбекю и др.
Намиращите се в близост забележителности и невероятната природа спомагат за отмората на екипа ви.
Вашият екип Ще напуснете нашето място ни за настаняване в спокойно и отпочинало състояние, щастливи и нетърпеливи да изведете вашата компанията си до следващото ниво на успеха.

Готови ли сте да планираме вашето събитие?

Груповите излети са специални . Разгледайте нашите помещенията на сайта ни www.daskalovhouse.com , които са чудесни за големи групи и планирайте бягство с хората, които ви интересуват най-много.
Нямаме търпение да посрещнем вас и вашия екип, междувременно, приятни пътувания!
 

За резервации:

+359 8888 444 65

+359 8883 263 75


daskalov_house@abv.bg
eleonora@dynamicparts-bg.com

Свържете се с нас